HTML

Ismerkedésem a borral

26 éves koromig elsősorban sört fogyasztottam, úgy gondolom, itt az ideje a borral is megbarátkozni. Ezen a blogon ezt a folyamatot követhetitek nyomon, értékeléseket olvashattok a könnyen elérhető, megfizethető borokról. Ha van kedvenc borod, ajánld itt másoknak is! Értékelést írnál? Küldj egy levelet a vektoryy@gmail.com címre!

Friss topikok

Linkblog

Barrique Chardonnay (Szent Gaál Kastély, 2008)

2010.01.21. 18:58 Bor Botond

Amilyen rossz volt a tegnapi, ez olyan finom :) Persze ez minőség, nem is magamnak vettem, hanem Pilón barátomtól kaptam Karácsonyra. A címkéje szerint ügyeltek rá, hogy ne legyen túlságosan hordóíze, ez sikerült is, nagyon kellemes. 5/5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Új tölgyfahordóban érlelt üde, élénk száraz bor, vaníliás illatokkal. Mivel nem túl hosszú ideig élvezte a hordó társaságát, illatában nem a tölgy dominál.

2 komment

Címkék: chardonnay ajánlott száraz fehér

A bejegyzés trackback címe:

https://abor.blog.hu/api/trackback/id/tr1001690890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jkrist 2011.02.14. 14:51:03

Nem kéne már új bejegyzést írni, fiam?

jkrist 2011.02.14. 14:51:46

Nem kéne már új bejegyzést írni, fiam?
süti beállítások módosítása