HTML

Ismerkedésem a borral

26 éves koromig elsősorban sört fogyasztottam, úgy gondolom, itt az ideje a borral is megbarátkozni. Ezen a blogon ezt a folyamatot követhetitek nyomon, értékeléseket olvashattok a könnyen elérhető, megfizethető borokról. Ha van kedvenc borod, ajánld itt másoknak is! Értékelést írnál? Küldj egy levelet a vektoryy@gmail.com címre!

Friss topikok

Linkblog

Pannonhalmi Chardonnay (Badacsonyi Pincegazdaság, 2009)

2010.01.20. 21:25 Bor Botond

Úgy voltam vele, hogy veszek egy "97est a legrosszabból, meló után ez a legjobb". A közeli Sparban nem igazán széles a választék, van koccintós, egy alsókategóriás és 1-2 ezer fölötti típus. A Spar logós chardonnay a 400 forintos árával alulról a 2. helyet foglalta el. Azt gondoltam, hogy ezek úgyis elég jellegtelenek, fröccsnek jó lesz. Sajnos nem igazán jött be, nagyon savanyú volt, alig bírtam leküzdeni...

A kerülendő címke miatta került bevezetésre, remélem ritkán kell majd használni :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Pannonhalmi borvidék az egyik legrégebbi történelmi borvidék, ahol már az államalapítás idején az apátsági birtokon termeltek szőlőt. Az ezredéves hagyományokat ápolva készítettük ezt a bort, melynek karakterét gyümölcsössége, kellemes savtartalma s a Chardonnay fajtajellege határozza meg. Fogyasztását fehér húsokból készült sültekhez, gombás ételek mellé ajánljuk 10-11c-ra hűtve.

Szólj hozzá!

Címkék: chardonnay kerülendő száraz fehér

A bejegyzés trackback címe:

https://abor.blog.hu/api/trackback/id/tr201688731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása